آخرین وضعیت قرارداد شهرداری تهران با چین-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

آخرین وضعیت قرارداد شهرداری تهران با چین

یک نماینده مجلس شورای اسلامی آخرین وضعیت قرارداد شهرداری تهران با طرف چینی را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 18
کد خبر: ۲۶۳۳۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، میثم ظهوریان نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری جلسه گروه دوستی پارلمانی ایران و چین با شهرداری تهران، گفت: در این جلسه آخرین وضعیت قرارداد شهرداری تهران با طرف چینی و مسیر به نتیجه رسیدن تفاهم‌های صورت گرفته مورد بررسی قرار گرفت.

 

وی افزود: جزئیات قابل توجهی از ظرفیت‌های بین دو کشور به ویژه در حوزه حمل و نقل و زیرساخت‌ها بیان شد و مقرر شد از ظرفیت اعضای گروه دوستی پارلمانی ایران و چین برای تسریع در به نتیجه رسیدن مفاد قرارداد استفاده شود تا خدمت رسانی به شهروندان تهرانی و سایر کلانشهر به بهترین شکل صورت پذیرد.

 

ظهوریان با اشاره به اینکه شهردار تهران در این جلسه نکات و پیشنهادات قابل توجهی ارائه داد، اظهار داشت: یکی از نکات مثبت این بود که نگاه شهرداری تهران در قراردادهای چین، تنها به خرید کالا نیست و به سمت مشارکت در ساخت و انتقال تکنولوژی پیش رفته است. به عنوان مثال، در جریان قرارداد خرید واگن، انتقال تکنولوژی هم صورت بپذیرد.

 

نماینده مجلس شورای اسلامی تهران در خصوص ورود نهادهای نظارتی به این مساله مبنی بر اینکه واردات به تولید داخل ضربه وارد می‌کند گفت: هرچند حمایت از تولید ملی اولویت همه ماست، اما جایی که تولید به اندازه و با کیفیت داریم. وقتی ما در زمینه حمل و نقل عمومی وضعیت بحرانی داریم و نمی‌توانیم با تولید داخل خلاءها را پر کنیم، نباید مردم را منتظر نگه داریم.

 

ظهوریان تاکید کرد: ما در تأمین نیاز داخل از کشورهای دیگر باید به سمت انتقال تکنولوژی برویم.

 

وی یادآور شد: برای حل این سوءتفاهم میان دستگاه‌های اجرایی و نظارتی، نماینده‌ها اعلام آمادگی کردند که رایزنی و همراهی کنند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده